Prečo voliť panely značky Viparspectra

LED panely Viparspectra predstavujú vyspelú technológiu. V čom tkvie ich najdôležitejšie výhody a komu sú určené?

Viparspectra - skvelá kvalita za priaznivú cenu

Panely pôvodom amerického výrobcu Viparspectra , ktorý sa na trhu s LED osvetlením s úspechom pohybuje už od roku 2011, ponúkajú predovšetkým cenovo priaznivé výrobky. Vďaka tomu sú prístupné aj pestovateľským začiatočníkom, ale využijú ich aj pokročilí pestovatelia.

Značke tieto z hľadiska spotrebiteľa priaznivé podmienky umožňuje primárne výroba aj distribúcia LED panelov vo vlastnej réžii. A to vždy so zreteľom na aktuálne požiadavky samotných zákazníkov. Viparspectra využíva výhradne kvalitné komponenty. Zároveň sa spolieha na vlastný vývoj. V jeho rámci uplatňuje pokročilé technologické postupy aj poznatky tímu skúsených expertov, a to v počte takmer 200 členov, čo sa odráža aj na kvalite panelov.

Viparspectra je známa produkciou vysoko výkonných LED panelov, ktoré sú schopné efektívne prenikať aj do hustých porastov. Pestovateľské LED svetlá tejto značky využívajú sekundárnu optickú šošovku nad primárnou šošovkou, čo im prináša práve schopnosť vytvoriť prenikavý svetelný lúč. Sekundárna optika je ultra jemná.

Panely Viparspectra : číslo jedna pre 20 miliónov zákazníkov

LED osvetlenie vyniká nízkou mierou závadnosti, ktorá činí menej ako 0,1 %. Mnoho výrobkov z dielne tohto producenta je súčasne uvedených na zozname UL alebo CE, čo znamená, že prechádzajú rozsiahlym testovaním, aby bola zaistená ich kvalita a trvanlivosť. Tá je v porovnaní s výbojkami dokonca až 5x dlhšia.

Zároveň celá spoločnosť aktívne znižuje vlastné náklady na marketing, čo je hlavným predpokladom na to, aby mohla svoje výrobky za priaznivé ceny ponúknuť zákazníkom dokonca naprieč celým svetom. S produktmi Viparspectra je aktuálne spokojných už okolo 20 miliónov pestovateľov.

Ďalej tiež využíva rozsiahlu sieť skladov a offline servisných centier po celom svete. To dáva šancu riešiť servisné požiadavky v doslova rekordnom čase. Tieto servisné strediská dopĺňa 10 až 20 online agentov, ktorí zaisťujú nepretržitú technickú podporu.

Svoje výrobky distribuuje v niekoľkých sériách: